Pågående projektScener ur ett äktenskap

Pågående projekt

Viktig information om Glada Änkan .


Kära medlemmar och publik,


Teatergruppen Dramatörerna måste dessvärre informera om att ett beslut har tagits angående höstens produktion av Glada Änkan och vårt 40-årsjubileum!

Då vi i styrelse och produktionsgrupp har många drivande krafter som ligger i riskzonen för Coronasmittan, samt att läget är så pass instabilt som det är just nu, så har vi inget annat val än att tills vidare skjuta på produktionen. Vi är dessutom väldigt måna om att skydda de som är i riskzonen så att samlas i stora grupper och repetera känns inte som något vi vill främja. Vi är övertygade om att den här produktionen kommer att bli helt fantastisk och därför vill vi också se till att så många som möjligt kan, och vågar, ge sig ut för att se den - ni vår kära publik!


Som ideell förening lever vi under starkt begränsade ekonomiska förutsättningar. Ett projekt av den här storleken innebär stora kostnader och i dagsläget ett stort risktagande. Att inte kunna fullfölja skulle med stor sannolikhet leda till att föreningen inte överlever. Men, vi har absolut inte för avsikt att lägga ner vår verksamhet utan kommer, tvärtom, att hitta nya spännande saker att göra för kulturlivet i Växjö. Så titta gärna in på vår Facebooksida framöver så missar ni inget.


Har ni frågor eller funderingar går det fint att nå oss där, eller på mail info@dramatorerna.se

Var rädda om varandra så ses vi med glädje framöver!


Senaste nytt:


2020-03-24

Viktig information om kommande

produktoner och Coronasituationen. Läs mer här


2020-02-15
Inspelning av dokumentären

om förlisningen av Per Brahe


2020-01-20

Filmquiz och improvafton


2020-01-12

Inspelning av reklamfilm för 

vikingarestaurangen

"Valhalla Grill och Restaurang" i Örebro


Se filmen här


2019-11-19

Dramatörerna håller bokquizz

och improv under Läsfest.


2019-11-16

Dramatörerna håller bokquizz

och improv under Läsfest.